Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:51 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

DIICOT Șapte percheziții în județul Cluj pentru trafic de droguri de mare risc

ro

08 Oct, 2015 09:38 1195 Marime text
 
La data  de 08.10.2015  procurorii  Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Cluj  efectuează 7 percheziţii domiciliare pe raza judeţului Cluj, în cadrul unei acţiuni vizând săvârşirea de către mai mult suspecţi a infracţiunilor de trafic de droguri de risc şi mare risc.
 
     În cauză există suspiciunea rezonabilă că  în perioada 2014-2015, în baza aceleiaşi rezoluţii infracţionale,  suspecţii, au deţinut, distribuit şi comercializat diferite tipuri de droguri de risc și mare risc (cannabis, hașiș, amfetamine, ecstasy, LSD, SPEED), precum și ciuperci halucinogene, unui număr de peste 100 de consumatori de pe raza municipiului Cluj-Napoca.
 
    În urma investigaţiilor s-a stabilit ca o parte dintre  dintre  ce 9 suspecţi sunt DJ în diverse cluburi de pe raza municipiului Cluj-Napoca.
 
    Acţiunea a fost efectuată împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Cluj-Napoca.
 
    Suportul de specialitate a fost asigurat de către  Departamentul de Informații și Protecție Internă.
 
    Facem precizarea că pe întreg parcursul procesului penal, suspecţii şi inculpaţii beneficiază de drepturile şi garanţiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum şi de prezumţia de nevinovăţie.




Sursa foto: vremeanoua.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii