Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:56 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dezbaterile în procesul ICA se reiau mâine

ro

04 Aug, 2014 22:17 2098 Marime text
Completul de judecată care analizează cererile avocaţilor în dosarul ICA, au amânat dezbaterile pentru mâine, începând cu ora 10.00. La finalul şedinţei de astăzi, procurorul a cerut pedepse mai mari pentru toţi inculpaţii.

Curtea de Apel Bucureşti a judecat, astăzi, un nou termen al dosarului ICA, în care Dan Voiculescu este acuzat de spălare de bani. Omul de afaceri a fost condamnat deja la 5 ani de închisoare în acest caz, dar a făcut recurs.
După 11 ore de audieri judecătorii au decis să reia procesul mâine dimineaţă. Asta după ce au respins peste 40 de cereri venite din partea avocaţilor, dar şi audierea a 14 martori propuşi de apărare.

Amintim că, Dan Voiculescu şi alte 12 persoane au fost trimişi în judecată în dosaru ICA la începutul lunii decembrie 2008. Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie susţin că privatizarea frauduloasă a ICA ar fi fost făcută în folosul lui Dan Voiculescu, fiind realizată prin subevaluarea bunurilor institutului cu peste 7,7 milioane de euro. Potrivit procurorilor, prejudiciul produs în urma acestei privatizări se ridică la peste 60 de milioane de euro, scrie Mediafax.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii