Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:35 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Dezastru la Chirnogeni Patru morţi şi un rănit grav. Toţi între 18 şi 25 de ani

ro

27 Apr, 2014 04:56 5137 Marime text

În această noapte, în jurul orelor 00.30, un tânăr de 30 de ani, din satul Darabani, judeţul Constanţa, a condus un autoturism pe DJ 395, dinspre Negru Vodă către centrul localităţii Chirnogeni.
Într-o curbă uşoară, la stânga, a pierdurt controlul volanului, a părăsit partea carosabilă şi a izbit un autoturism parcat regulamentar în afara părţii carosabile.
Pentru a fi treaba completă a intrat în coliziune cu un stand de butelii după care s-a răsturnat.
În urma accidentului a rezultat decesul la faţa locului a conducătorului autoturismului  şi a pasagerilor spate: o fată de 18 ani din satul Vîlcele, judeţul Constanţa şi a încă doi tineri, de 20, repectiv 25 de ani, din Vîlcele.
Totodată a fost grav rănit grav un alt tânăr de 22 de ani, din acelaşi sat.
La eveniment a participat şi ISU Constanţa pentru descarcerarea celor prinşi în fiarele contorsionate ale maşinii.

Iată integral comunicatul Poliţiei Rutiere:
În data de 27.04.2014, în jurul orelor 00.30, M.C. (bărbat, de 30 ani, din sat Darabani, judeţul Constanţa) a condus un autoturism pe DJ 395, dinspre Negru Vodă către centrul localităţii Chirnogeni unde, într-o curbă uşoară la stânga, pierde controlul volanului, părăseşte partea carosabilă şi izbeşte un autoturism parcat regulamentar în afara părţii carosabile, intră în coliziune cu un stand de butelii şi se răstoarnă.
În urma accidentului a rezultat decesul la faţa locului a conducătorului autoturismului  M.C. şi a pasagerilor spate Z.E.A. (femeie, de 18 ani, din sat Vîlcele, judeţul Constanţa), I.N. (bărbat, de 20 ani din satul Vîlcele, judeţul Constanţa ), M.I.V. (bărbat, de 25 ani, din sat Vîlcele, judeţul Constanţa) şi rănirea gravă a lui Z.M.L. (bărbat, de 22 ani, din sat Vîlcele, judeţul Constanţa.
UPDATE:
Potrivit martorilor acul indicatorului de viteză al maşinii s-a oprit la 220 km/h.
Maşina era înmatriculată în Bulgaria.
În timpul coliziunii maşina a luat foc cuprinzând şi standul în care se aflau 20 de butelii.
Potrivit antena3.ro, băiatul grav rănit este fratele fetei de 18 ani decedate.

UPDATE 2: Potrivit antena3, patru ambulanțe, dintre care două cu medici, au sosit la locul accidentului. Medicii au constatat, însă, decesul a patru persoane dintre cele cinci aflate în mașină. Bărbatul care a supaviețuit este grav rănit, a fost intubat, stabilizat și transportat la Spitalul Județean Constanța. 

UPDATE 3: Un bărbat aflat la locul tragicului accident petrecut în această noapte în localitatea Chirnogeni a descris imaginile de după incident, declarând pentru antena3: „Fum imens, nor de praf și țipete: „Ajutor, salvați-ne, murim!” Totul era numai panică.”


























Sursa foto:tvalphamedia.ro



























UPDATE 4: Potrivit ISU Constanța, la fața locului s-au deplasat mai multe autospeciale după cum urmează, o autospecială de pompieri Garda 2 Chirnogeni, o autospecială de descarcerare Constanța Palasa, o ambulanță Smurd de tip C și o ambulanță Smurd de tip B, de la stația Tuzla. 

UPDATE 5: Numele șoferul autotusimului implicat în accidentul mortal petrecut în această noapte la Chirnogeni este Constantin Manea. Alături de el, în mașină, s-au aflat și Zenovie Luiza Andreea, Ivanciu Nicolae și Matei Ionuț Victor, toți decedați. Fratele fetei care și-a găsit sfârșitul în accident, Zenovie Mihai Lucian, este singurul supraviețuitor și se află în afara oricărui pericol la Spitalul Județean Contanța. 

UPDATE 6: Cele patru persoane decedate în accidentul de la Chinogeni au fost transportate, în această noapte, la morga Spitalului Municipal Mangalia. Urmează să se stabilească locul în care vor fi înmormântați.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii