Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:40 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Deputatul Mihai Tararache îi cere premierului Ponta să sprijine turismul românesc

ro

24 Mar, 2014 23:04 2230 Marime text
Deputatul constănţean Mihai Tararache le-a cerut, luni, în plenul Camerei Deputaţilor, premierului Victor Ponta şi ministrului Finanţelor, Ioana Petrescu, să sprijine turismul românesc, propunând în acest sens două măsuri care ar conduce, susţine parlamentarul, la o creştere a veniturilor din turism:

“1. Am cerut susţinerea pentru Proiectul de lege care înlesneţte acordarea de tichete de vacanţă bugetarilor, proiect de lege care a fost dezbătut în Comisia pentru industrii şi servicii, al cărei membru sunt. Gândiţi-vă ce ar însemna pentru Constanţa câteva sute de mii de turişti anual, turişti care acum nu ajung pe litoralul românesc!

2. Am cerut reducerea TVA la tot pachetul de servicii turistice, din considerentul că în acest moment pachetele turistice pe care România le oferă sunt considerabil mai scumpe în comparaţie cu ţări ca Grecia, Bulgaria, Turcia. Reducând nivelul TVA la aceste servicii, competitivitatea va creşte, iar nivelul de colectare a taxelor va creşte, reducându-se astfel tentaţia evaziunii care există la nivelul de 24%”, menţionează Tararache într-un comunicat de presă.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii