Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:08 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Dănuţ Căpăţînă, aşteptat să ajungă la Tribunalul Constanţa (document)

ro

07 Jun, 2016 09:40 2783 Marime text
Iuliana Radu, judecător al Tribunalului Constanţa, a pus punct cercetărilor specifice în dosarul în care procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie - Serviciul Teritorial Constanţa l-au deferit Justiţiei, în noiembrie 2014, pe Dănuţ Căpăţînă, pentru tentativă la infracţiunea de abuz în serviciu asimilată infracţiunilor de corupţie, cu consecinţe deosebit de grave.
 
Cauza a fost amânată pentru data de astăzi, pentru formularea concluziilor pe fondul cauzei. Prin urmare, Dănuţ Căpăţînă este aşteptat să ajungă la Tribunalul Constanţa.
 
Reamintim că Dănuţ Căpăţănă este acuzat de DNA că „atât în etapa prealabilă demarării procedurii de atribuire prin dialog competitiv a contractului de concesiune a serviciului de producţie, distribuţie şi monitorizare oxigen medicinal, cât şi pe parcursul derulării acestei proceduri, în perioada 20 octombrie - 30 noiembrie 2010, a încălcat în mod repetat şi deliberat dispoziţiile legale în materia achiziţiilor publice şi atribuţiile de serviciu specifice“.

UPDATE 1, ora 9.42

Potrivit unor surse, fostul manager al Spitalului Judeţean Constanţa, Dănuţ Căpăţînă, nu va fi adus la termenul de astăzi. Vom reveni cu informţaii.

Citeşte şi Judecata şefului Spitalului Judeţean Constanţa s-a terminat. Pronunţarea va avea loc luna viitoare. Iată acuzaţiile celor din DNA! (rechizitoriu)​
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii