Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:42 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dacia „distruge" Porsche, Mercedes, Audi și BMW

ro

29 Apr, 2015 21:07 1636 Marime text
 
Driver Power revine cu un clasament fantastic pentru marca noastră. Dacia e în TOP 5 la Satisfacția Clientului, potrivit incont.ro. 60.000 de șoferi englezi au votat Toyota IQ în topul fiabilității. Lexus a câștigat clasamentul general - o medie a tuturor categoriilor.
 
BMW, Mercedes, Audi sunt atât în față cu anumite modele, cât și în coadă clasamentului cu generații mai vechi. Mașinile asiatice au luat primele nouă locuri din TOP 10 la fiabilitate, iar Lexus e prima la general.
 
Driver Power (sondaj făcut de AutoExpress) a publicat azi și ultimul capitol al cercetării: TOP producători după satisfacția clientului. Cele 32 de brand-uri cu 200 de modele în toată cercetarea s-au bătut pentru un procent cât mai aproape de 100%. Din nou Lexus a ieșit prima companie, cu 90.51% clienți satisfăcuți din totalul de cumpărători.


 
Al doilea după Lexus este, curios, brand-ul Jaguar. Spunem „curios” pentru că anumite modele Land Rover (jumătatea Jaguar) au fost printre ultimele în TOP 200 fiabilitate. Și în același timp pentruc a Jaguar este brand-ul tradițional englezesc.
 
Mai curios decât atât este că MG - la fel, brand englezesc -  a ieșit pe locul 4 în TOP satsifactia clienților.
Iar pe locul 5 în TOP 10 este Dacia, cu 88.86% clienți mulțumiți.
 
Abia pe locul șase vine un brand premium german, Porsche. Pe ultimele locuri din cele 32 sunt Opel, Suzuki și Chrysler, cu o medie de 82%.   
 
 
 
Sursa: incont.ro
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii