Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:58 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Crin Antonescu îl acuză pe Ponta că își face campanie pe bani publici

ro

19 May, 2014 17:52 2440 Marime text
Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat astăzi că premierul Victor Ponta a apelat la fonduri publice pe parcursul întregii campanii electorale pentru europarlamentare.

 „Ponta, de fapt, cu mijloace guvernamentale, pe bani publici carevasăzică, a făcut toată această campanie electorală în calitate de prim-ministru, dar pe mecanisme şi pe criterii strict de partid, strict pesediste. Peste tot unde aceste acţiuni au avut loc, au fost convocaţi directorii, funcţionarii, primarii, s-au făcut liste cu cine trebuie să vină şi cine nu trebuie să vină. Toate adunările au fost liniştite şi roşii, cel puţin la vedere. S-au luat toate măsurile ca, aşa cum ştiu dânşii din moşi strămoşi, să aibă loc nişte întâlniri fericite şi care să dea bine la televiziune”, a declarat Antonescu, citat de Mediafax.

„De la PSD nu mai există speranţă raţională că au de gând să meargă înainte, să se adapteze anului 2014, ci avem de aşteptat doar o reîntoarcere în timp”, a mai afirmat liderul PNL.

Inundații cu iz electoral


Liderul PNL a mai declarat astăzi următoarele: „Toate acţiunile pe care le face (n.r. Victor Ponta), le face în calitate de prim-ministru, cu să zicem elicopter de prim-ministru, cu suită de prim-ministru, cu toate aceste lucruri care ţin de funcţia sa executivă, pe bani publici evident, transformând-o într-o acţiune de partid. Toate aceste acţiuni, până şi acţiunea guvernamentală împotriva efectelor inundaţiilor s-a transformat în campanie electorală”, a mai afirmat Antonescu.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii