Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:58 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Tragedie la Băneasa. Copil de 3 ani decedat după ce a fost lovit de un microbuz condus de un adolescent

ro

23 Sep, 2017 12:56 3696 Marime text
Un copil de 3 ani din localitatea constănțeană Făurei, comuna Băneasa a murit astăzi după ce a căzut dintr-o căruță. Potrivit SAJ Constanța, copilul a fost adus în stop cardio-respirator la Centrul de Primiri Urgențe Baneasa, s-a facut protocol de resuscitare si a fost declarat decedat.

Minorul prezenta un traumatism cranian. Din spusele rudelor acesta se juca într-o căruță aflată în curtea casei și a căzut și s-a tăiat într-un obiect aflat lângă căruță.

Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz. 

La fața locului a fost solicitată și intervenția elicopterului SMURD, dar până la sosirea salvatorilor copilul a fost declarat decedat. 

Ancheta în acest caz va fi preluată de reprezentanții Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța. Se va deplasa și un medic legist la fata locului pentru a stabili cauza morții și apoi să fie încadrată fapta cu exactitate. 

UPDATE. 

Răsturnare de situație în cazul de la Făurei. Copilul de trei ani a fost lovit de un microbuz condus de un adolescent de 17 ani. Copilul se juca în fața curții când a fost lovit de microbuz. Suspectul va fi audiat și apoi prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Medgidia.

Pe numele acestuia a fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă. După producerea accidentului șoferul a fugit de la fața locului. 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii