Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:43 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Continuă audierile. Un fost şef din FRF, în faţa procurorilor

ro

25 Feb, 2016 11:05 1407 Marime text
Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) continuă astăzi audierile în cazul milionului de dolari de la FIFA. 
 
În faţa procurorilor a ajuns Ştefan Stana, fost membru în Comitetul Executiv al FRF, reprezentantul cluburilor de Liga a 2-a, informează stiripesurse.ro. La ieşirea de la audieri, acesta a declarat că nu ştie foarte multe despre anchetă şi că nu s-a ocupat direct de problemele investigate.
 
Audierile vor continua cu Jeno Szasz, Daniel Robe şi Dumitru Costin, foşti membri ai Comitetului Executiv al FRF Jeno Szasz, Daniel Robe şi Dumitru Costin.
 
Potrivit unor surse judiciare, în perioada 2010-2012, s-a constituit un grup infracţional organizat prin care s-a urmărit însuşirea sumei de peste un milion de euro, bani proveniţi din finanţarea FRF de către FIFA, care au fost supuşi unui proces de reciclare, fiind efectuate transferuri succesive prin conturile mai multor persoane juridice şi fizice. Infracţiunile vizate de acest dosar sunt de constituire a unui grup infracţional organizat, delapidare şi spălare de bani.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii