Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:50 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Clasamentul în care Simona Halep este peste Sharapova și Serena Williams

ro

23 Feb, 2015 11:12 1583 Marime text
Simona Halep a câștigat în Dubai cel de-al zecelea titlu WTA din carieră și le-a depășit pe Maria Sharapova și Serena Williams într-un clasament inedit, informează ziare.com.
 
Sportiva noastră a intrat într-un grup extrem de select de jucătoare de tenist aflate încă în activitate și care se pot mândri cu cel puțin 10 titluri de simplu. Halep este însă și tenismena care a reușit să câștige aceste turnee în cea mai scurtă perioadă de timp. Simona a avut nevoie de un an, opt luni și șase zile pentru a avea 10 trofee în palmares, cu o zi mai puțin decât marea să rivală, Maria Sharapova, scrie ziare.com.
 
Caroline Wozniacki este pe locul 3 în acest clasament, cu doi ani și o luna între primul și al zecelea trofeu de simplu, daneză fiind urmată de surorile Williams, Venus și Serena.
 
Există însă și o diferență majoră între Halep și sportivele care o urmează în acest top. Dacă româncă a reușit această performanță la 23 de ani, Wozniacki, Sharapova, Venus și Serena Williams au câștigat primele 10 titluri din carieră până să împlinească 20 de ani.
 
În plus, cele patru au fiecare peste 20 de trofee în palmares, lidera detașată fiind Serena, cu 65 de titluri, 19 dintre acestea fiind de Grand Șlam.


Sursa: ziare.com
Sursa foto: diez.md
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii