Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:19 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Clădirile lui Dan Voiculescu, scoase la vânzare de ANAF

ro

30 Sep, 2015 07:31 1583 Marime text
ANAF a finalizat evaluarea sediilor Grivco, Intact și televizunilor Antena 1 și Antena 3, imobile care i-au aparținut omului de afaceri Dan Voiculescu, și le va scoate la vânzare la un preț de pornire de 15 milioane de euro.
 
Surse oficiale au declarat pentru Profit.ro că șeful ANAF a optat pentru recuperarea prejudiciului din dosarul Voiculescu prin vânzarea imobilelor respective, nu prin darea în folosința altor instituții publice. Imobilele au fost confiscate de stat după condamnarea lui Dan Voiculescu la zece ani de închisoare.
 
Potrivit rapoartelor consultate de sursa citată, sediul Antenei 1 și Antenei 3, din Șoseaua București-Ploiești nr. 25-27, a fost estimat la o valoare de 3,4 milioane de euro. Conform acelorași evaluări, imobilul din Strada Gârlei nr. 1B, lot 1 are o valoare de piață estimată la 3,5 milioane de euro, iar imobilul din Strada Gârlei nr. 1B, lot 2, a fost estimat la 8,3 milioane de euro. În aceste imobile își au sediile grupul Intact și compania Grivco.
 
În vara acestui an, Fiscul a vândut un apartament deținut de Dan Voiculescu pe Șoseaua Kiseleff din Capitală pentru aproximativ 400.000 de euro.
 
Sursa foto: specialarad.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii