Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:51 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cine sunt invitaţii zilei la Litoral TV

ro

30 Sep, 2013 11:45 1607 Marime text
Vezi cine vine la „Săptămâna Sportivă”

Astăzi, în cadrul emisiunii „Săptămâna Sportivă”, realizatorul Nicu Dolea va discuta împreună cu antrenoarea de scrimă Mihaela Ion şi scrimera Mădălina Ciucurel despre scrima românească în general şi despre viitoarele competiţii la care vor participa scrimerii dobrogeni.
Emisiunea poate fi urmărită începând cu ora 17.30 la Litoral TV.

Vezi cine vine la „Drumuri spirituale”

Astăzi, în cadrul emisiunii „Drumuri spirituale” realizată de Codruţ Burdujan de la ora 16:30 la Litoral TV, invitat va fi protosinghelul Vlad Maxim, care ne va vorbi despre iubirea vrăjmaşilor.

Probleme ale angajaţilor din sistemul de învăţământ, dezbătute la „Radiografia Zilei”

Siguranţa şi protecţia locului de muncă în educaţie, problemele cu care se confruntă personalul din învăţământul preuniversitar constănţean şi cum se acţionează pe linia protecţiei la locul de muncă în acest domeniu sunt doar câteva dintre aspectele ce vor fi abordate în ediţia din această seară a emisiunii „Radiografia Zilei” realizată de Mihaela Ciorbaru. Subiectele vor fi dezbătute împreună cu preşedintele SLSIP Constanţa, prof. Mitică Iosif, şi inspectorul şef adjunct Securitate şi Sănătate în Muncă din cadrul ITM Constanţa, Marian Becheanu. Persoanele interesate de subiect pot interveni în direct la numerele de telefon ce vor fi afişate permanent pe ecran.
Emisiunea poate fi urmărită cu începere de la ora 20.30 pe Litoral TV.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii