Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:27 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cine este inginerul din Mangalia găsit mort într-un hotel din Bucureşti

ro

25 Oct, 2016 23:22 16183 Marime text
Moartea misteroasă şi prematură i-a lăsat în stare de şoc pe toţi cei care l-au cunoscut pe Andrei Panaite, un inginer de succes din Mangalia.

Avea 38 de ani şi era căsătorit din anul 2012 cu o singaporeză. De altfel, se pare că în Singapore îşi desfăşura şi mare parte din activitatea profesională. Pe reţelele de socializare, Andrei Panaite apare ca supervisor de utilaje în cadrul companiei Schulte Marine Concept, o companie internaţională care activează în domeniul energie petroliere maritime.  Anterior, Andrei Panaite a fost angajat la Sea Trucks Group STG, dar şi la Şantierul Naval Daewoo din Mangalia.
 
Bărbatul era cunoscut ca dependent de insulin. Vineri ar fi ajuns în Bucureşti şi şi-ar fi anunţat rudele că s-a cazat la un prestigios hotel, acolo unde a şi fost găsit decedat astăzi.
 
Cadavrul intrat deja în descompunere a fost iniţial preluat de medicii legişti din Capitală şi dus la morgă pentru autopsie. Surse spun însă că, în cursul zilei de astăzi, că trupul neînsufleţit ar fi fost predat familiei îndurerare de la Mangalia, care acum se pregăteşte de funeralii.
 
Cauzele decesului, în eventualitatea în care au fost deja stabilite de medicii legişti, nu au fost date publicităţii până acum.
 
Între timp, pe pagina de Facebook a lui Andrei Panaite curg mesajele de regret şi condoleanţe.

„ Dumnezeu să te odihnească și să-ți călăuzească drumul, în lumină, până la El!“, a scris o prietenă de-a bărbatului.

„Dragul meu prieten, îţi mulţumesc că ai făcut parte din viaţa mea chiar şi pentru o scurtă perioadă pe acest pământ. Te-am iubit cu toţii şi ne vom aminti mereu de tine ca de un prieten bun“, a scris un bărbat care l-a cunoscut pe Andrei Panaite.

„ Dumnezeu să-l ierte! Am pierdut un prieten adevărat“, a mai scris cineva.
 
„Liniște sufletească familiei şi odihnă eternal Andrei !!!“,
este un alt mesaj postat pe pagina inginerului mort.

Sursa foto: Facebook Andrei Panaite

Citeşte şi...
Anchetă după ce un bărbat din Constanţa a fost găsit mort într-un hotel din Capitală

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii