Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:54 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Chişinău-Jurnal.md Începe admiterea la studii în România

ro

27 Jul, 2014 16:33 1677 Marime text
Tinerii din Republica Moldova care doresc să studieze în România pot depune dosarele de înscriere la Comisia mixtă de selecţie, care va activa la Bălţi, Chişinău, Cahul în perioada 27 iulie – 7 august 2014.

Pentru a consulta lista cu locurile oferite în învăţământul din România dar şi pentru a afla care sunt condiţiile necesare şi actele care vor fi depuse, candidaţii pot accesa pagina electronică a Ministerului Educaţiei Naţionale sau pagina electronică a Ambasadei României, la articolul „Şcolarizare în România 2014-2015”.

În cadrul Consulatului de la Chişinău, candidaţii pentru învăţământul preuniversitar vor depune dosarele la intrarea din strada Grigore Ureche, iar candidaţii pentru învăţământul universitar vor depune dosarele la intrarea din strada Albişoara (lângă benzinărie).

Tinerii care depun dosare la Chişinău sunt rugați să evite aglomeraţia din prima zi. Admiterea nu se face în ordinea depunerii dosarelor, ci după mediile calculate conform metodologiei ce poate fi consultată la adresele electronice menţionate. Ordinea depunerii dosarelor nu are importanţă.

Toţi candidaţii vor avea posibilitatea să depună dosarul. În fiecare an Comisia mixtă a părăsit Republica Moldova doar după ce a preluat dosarele tuturor candidaţilor care au dorit să se înscrie în învăţământul de stat din România.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii