Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:20 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Şedinţa CLM a început Update3 - Centrul Multifunctional Educativ pentru Tineri va primi denumirea “Jean Constantin”

ro

31 Aug, 2015 12:07 1872 Marime text
 
Aleşii locali se întrunesc în şedinţă la această oră. Reabilitarea pasajului Cumpenei sau Podul de la Butelii, cum mai este cunoscut de constănţeni, va fi discutată de consilieri.
În şedinţa de Consiliu Local de astăzi, aleşii locali vor vota un proiect de hotărâre prin care Podul de la Butelii va fi trecut din gestiunea SC Confort Urban SRL în gestiunea Primăriei Constanţa, pentru investiţii. După ce lucrările vor fi terminate, pasajul va trece, din nou, în administrarea Confort Urban.
Pe ordinea de zi se mai află şi un proiect privind avizarea de către aleşi a atribuirii denumirii “Jean Constantin” Centrului Multifunctional Educativ pentru Tineri din Constanţa.
 

UPDATE3: ora 13.50:

Consilierii locali au mai decis să introducă un nou traseu RATC. Este vorba linia 5B care va pleca de la Gară și va merge pe strada Burada, bulevardul 1Mai, șoseaua Mangaliei, strada Hatman Arbore, strada Tractorului, strada Fântânelelor, strada Mușcatelor și retur pe aceeași zonă. Traseul este de 12 kilometri lungime. Mașinile vor pleca din 10 în 10 minute, iar intervalul orar de funcționare va fi 5.15 - 23.00. 

Primarul interimar Decebal Făgădău a anunțat că până la finele anului la nivelul municipiului vor fi plantați 9.502 arbori și de asemenea, a alocat 500.000 lei pentru întocmirea registrului electronic al spațiilor verzi.

De asemenea, el a anunțat că primăria a scos la concurs 110 posturi, dar lumea nu este dornică să lucreze în această instituție. 
 

UPDATE2: ora 12.30:

Prin vot secret, alesii vor decide dacă director executiv al Serviciului public comunitar local de evidenţa persoanelor – funcţie ce va fi ocupată temporar – va reveni Mihaelei Tălpălaru. 
 

UPDATE1, ora 12.15:

Sunt prezenţi 25 de consilieri din cei 27 cât ar fi trebuit să fie. Până în acest moment, s-a făcut prezenţa şi s-a retras de pe ordine de zi proiectul nr. 22. Şedinţa este condusă de Carmen Onciu, alături de primarul interimar Decebal Făgădău şi secretarul Marcela Enache. 

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii