Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:16 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cea mai apreciată polițistă apare pe coperta de Facebook a MAI

ro

20 Feb, 2016 19:58 2524 Marime text
 
Ministerul Afacerilor Interne a lansat o provocare pentru internauți. Astfel, pe pagina oficială de Facebook reprezentanții ministerului au postat un mesaj prin care invită oamenii să aleagă fotografia care va fi coperta paginii MAI pe rețeaua de socializare în perioada 1-8 martie.
 
Și cum această perioadă este clar destinată femeilor, concursul vizează votul a trei fete tinere și frumoase din cadrul MAI.
 
Astfel, timp de o săptămână, internauții au ocazia să le dea cât mai multe like-uri celor trei doamne polițiste. Este vorba despre Roxana Costache de la Poliția de Frontieră Română, Cristina Rat din cadrul Academiei de Poliție Alexandru Ioan Cuza și Cristina Gioroc din cadrul MAI.
 
Cea mai apreciată fotografie va fi coperta paginii Facebook a MAI și va fi publicată pe coperta ediției din martie a Revistei Pentru Patrie.
 
Însă, reprezentanții Ministerul Afacerilor Interne spun că acestea nu sunt singurele fete din poliție care pot participa. Astfel așteaptă ca pe rețeaua de socializare să apară alte fotografii cu fete din poliție în uniformă, unde trebuie să atașeze și numele, prenumele și unitatea din care fac parte. Însă noile candidate vor posta pe privat mesajul lor, pe pagina Ministerul Afacerilor Interne, ele urmând să fie publicate în fiecare zi, până pe data de 27 februarie.



Sursa foto: Facebook - Ministerul Afacerilor Interne
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii