Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:00 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce misiuni au avut jandarmii constănţeni în perioada 26 iunie-2 iulie

ro

03 Jul, 2015 09:25 1182 Marime text
În perioada 26 iunie – 02 iulie a.c., peste 200 jandarmi au acţionat zilnic, în mod independent dar şi în sistem integrat cu Poliţia, pentru menţinerea ordinii publice şi asigurarea climatului de ordine şi siguranţă la evenimente  cultural-artistice, sportive şi religioase, în judeţul Constanţa.  Au fost executate peste 90 de misiuni de menţinere şi asigurare a ordinii publice.
 
Jandarmii au aplicat 99 sancţiuni contravenţionale, dintre care 22 avertismente scrise şi 77 amenzi, valoarea acestora fiind de peste 35000 lei.
 
De asemenea,  jandarmii constănţeni au constatat  18  fapte de natură penală, dintre care 16 în mod independent  şi 2 în cooperare cu Poliţia, fiind identificaţi 21 făptuitori.
 
Majoritatea faptelor constatate independent au fost pe linia comerţului ilegal cu ţigări şi a deţinerii de substanţe cu efect halucinogen.
 
Totodată,  jandarmii constănţeni au asigurat măsurile de ordine publică la 17 centre de examen, pentru desfăşurarea în condiţii de siguranţă a examenului naţional de bacalaureat.
 
Au mai fost executate şi 20  misiuni pentru punerea în aplicare a mandatelor de aducere emise de către instanţe sau parchete, 2 misiuni în colaborare cu lucrători ai Administraţiei Rezervaţiei Biosferei ,,Delta Dunării”, 6 misiuni în sprijinul lucrătorilor R.A.T.C. şi 1 misiune în sprijinul unui executor judecătoresc, pentru punerea în aplicare a unui titlu executoriu.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii