Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:06 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce au vizat verificările Parchetului la Omniasig

ro

14 May, 2014 17:46 1693 Marime text
Acțiunile de verificare desfășurate la sediile societății de asigurări Omniasig de către Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție au vizat situația polițelor de asigurare de locuințe emise în a doua jumătate a anului 2013, iar activitatea curentă a companiei nu este perturbată în niciun fel, precizează Directoratul Omniasig într-un comunicat remis miercuri AGERPRES.

„Unicul obiect al acțiunii de verificare desfășurată de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție în cadrul Omniasig este situația polițelor de asigurare de locuințe emise de compania noastră în a doua jumătate a anului 2013, respectiv în perioada de intrare în valabilitate a polițelor PAD. Compania noastră va colabora pe deplin și va pune la dispoziția autorităților toate documentele și informațiile solicitate. În același timp, am demarat o investigație internă pentru a lămuri în întregime această situație. Activitatea curentă a OMNIASIG nu este în niciun fel perturbată de aceste verificări”, se spune în comunicat.

Procurorii Parchetului General au efectuat astăzi percheziții simultane la 49 de sedii centrale și sucursale ale Omniasig din București și din toate județele.

Ancheta a vizat mai multe persoane care au săvârșit infracțiuni de abuz în serviciu și fals intelectual, pentru care a fost începută urmărirea penală.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii