Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:59 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Batoanele Mars şi Snickers vor fi retrase şi din România

ro

24 Feb, 2016 08:14 3733 Marime text
 
După cum anunţam ieri, producătorul american de ciocolată Mars Inc a ordonat retragerea mai multor tipuri de batoane de ciocolată de pe șapte piețe europene. Decizia se aplică şi pentru piața din România. Prin urmare, vor fi retrase batoane şi bomboane de ciocolată Mars, Snickers şi Milky Way, asta după ce un client a găsit o bucată de plastic într-un baton.

Mars România a anunţat că doar unele loturi din produsele Snickers, Mars, Milky Way şi Celebrations vor fi retrase, ca măsură preventivă. Compania a anunţat iniţial că va retrage dulciurile din Germania, însă măsura a fost extinsă în Marea Britanie, Franţa, Belgia, Italia şi Spania. Ulterior, un reprezentant al companiei a declarat că decizia va afecta 55 de ţări.
 
În România vor fi retrase doar miniaturile de opt grame, multipack 4x50 g Snickers şi Mars, respectiv Celebrations 220 g şi 400 g. „Până la această dată, Mars a primit o singură reclamaţie de la un consumator, iar în România nu a fost înregistrată nicio reclamaţie", se arată într-un comunicat al companiei. Toate celelalte tipuri de ciocolată distribuite de către Mars România sunt în continuare disponibile pentru achiziţie şi sigure pentru consum, potrivit companiei.
 
Sursa foto: skills.at  
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii