Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:43 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Avocații lui Oprescu vor ajunge până la Curtea Europeană pentru Drepturile Omului

ro

17 Oct, 2015 20:21 1430 Marime text
 
Primarul suspendat al Capitalei, Sorin Oprescu va mai face o plângere din arest. Acum el este nemulţumit de condiţiile din detenţie.
 
Avocaţii lui Oprescu transmit faptul că fostul edil este torturat psihic. Astfel ei au decis să depună o reclamaţie la conducerea Ministerului de Interne şi ameninţă că vor ajunge până la Curtea Europeană pentru Drepturile Omului. Avocaţii susţin că viaţa clientului lor este în pericol pentru că nu i se permite să-şi ţină sub control bolile, potrivit 7est.ro.
 
„Împotriva comandantului şi a doamnei doctor de aici, care conduce această unitate spitalicească, deoarece deşi s-a dispus o anchetă pentru a vedea cum au ajuns acele doze de insuline în arest, deşi este mai mult decât evident că ele au fost aduse după externarea domniei sale de la Institutul de Diabet, asistentul le-a adus, iar doamna doctor de acolo i-a recomandat să ţină acele două doze cu efect rapid într-o geantă termoizolantă pe care i-a şi dat-o pe care o avea în data de 14, seara, când a fost adus la arest şi ţinut izolat, fără supraveghere medicală, deşi acestea au fost indicaţiile celor de la Institutul Oncologic”, a declarat avocatul Viorel Mocanu, conform digi24.ro.
 
Cei ce îl apără pe Sorin Oprescu acuză conducerea şi medicii de la Arest de abuz în serviciu, transmițând că fostul primar a fost supus mai multor şicane după ce a ajuns în arest.
 
De asemenea, după ce s-a întors din spital a fost lăsat nesupravegheat şi izolat de ceilalţi arestaţi timp de 24 de ore, timp în care nu ar fi fost supravegheat de medicul de la Arest, aşa cum spune regulamentul, potrivit 7est.ro.
 



Sursa foto: bzi.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii