Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:19 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Averea a trei polițiști ridică semne de întrebare celor de la ANI

ro

02 Jul, 2015 10:38 1622 Marime text
 
Agenția Națională de Integritate (ANI) a anunțat, astăzi, într-un comunicat, că a constatat existența unei diferențe nejustificate între averea dobândită și veniturile realizate de către trei agenți de poliție. "Agenția Națională de Integritate a constatat existența unei diferențe nejustificate, în cuantum de 544.498 Lei (aprox. 137.105 Euro), între averea dobândită și veniturile realizate împreună cu familia de către Valentin Titus Muntean, agent de poliție de frontieră în cadrul Inspectoratului Județean al Poliției de Frontieră Timiș, în perioada 24 august 2002 — 31 decembrie 2010", informează ANI.
Potrivit Agerpres, ANI a sesizat Comisia de cercetare a averilor din cadrul Curții de Apel Timișoara, în vederea începerii acțiunii de control cu privire la modificările patrimoniale intervenite și veniturile realizate de către Valentin Muntean în perioada 24 august 2002 - 31 decembrie 2010. De asemenea, ANI a constatat existența unei diferențe nejustificate, în cuantum de 551.575 lei (aprox. 152.369 Euro), între averea dobândită și veniturile realizate de către Hristache Trofin și Gabriela Irenne Trofin, agenți de poliție în cadrul Inspectoratului General al Poliției Române, în perioada exercitării funcției publice.
"Având în vedere cele de mai sus, Agenția Națională de Integritate a sesizat Comisia de cercetare a averilor din cadrul Curții de Apel București, în vederea începerii acțiunii de control cu privire la modificările patrimoniale intervenite și veniturile realizate de către Hristache Trofin și Gabriela Irenne Trofin în perioada exercitării funcției publice", se arată în comunicatul ANI.
Repregentanții Agenției de Integritate susțin că persoanele evaluate au fost informate despre declanșarea procedurii de evaluare, elementele identificate, precum și drepturile de care beneficiază — de a fi asistate sau reprezentate de un avocat și de a prezenta date sau informații pe care le consideră necesare, personal ori prin transmiterea unui punct de vedere scris.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii