Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:19 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Au intrat ilegal în ţară pe la Ostrov Transfugi iranieni, depistaţi de Garda de Coastă Constanţa

ro

23 Jun, 2014 11:15 1625 Marime text
Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au depistat o familie din Iran, formată din trei membri, doi adulţi şi un copil, care intenţionau să intre ilegal în România, pe jos, din Bulgaria, cu scopul de a ajunge într-o ţară din spaţiul Schengen, transmite Biroul de presă al Gărzii de Coastă Constanţa.
Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Frontieră Ostrov au desfăşurat, azi-dimineaţă o acţiune de combatere a migraţiei ilegale, depistând pe raza localităţii Ostrov, în jurul orei 8:00, trei persoane care nu vorbeau limba română şi care nu îşi justificau prezenţa în zona de frontieră. În urma verificărilor a rezultat faptul că adulţii, un bărbat în vârstă de 35 ani şi o femeie de 30 ani, împreună cu minorul în vârstă de trei ani formează o familie din Iran, care a trecut ilegal frontiera de stat prin zona verde, pe jos.
Asupra celor doi adulţi au fost găsite două cărţi de identitate si un paşaport pentru copil, documente cu însemnele statului bulgar, susceptibile a fi falsificate, care au fost ridicate în vederea expertizării. Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „trecere frauduloasă a frontierei de stat”. La finalizarea cercetărilor, cele trei persoane vor fi înapoiate autorităţilor de frontieră din Bulgaria, conform protocolului existent între cele două state.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii