Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:40 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Aţi văzut-o? Mariana Panait a plecat la muncă în Anglia, dar nimeni nu mai ştie nimic de ea

ro

09 Jul, 2014 13:19 2474 Marime text
Poliţiştii de la Cernavodă au fost sesizaţi cu privire la dispariţia Marianei Panait, în vârstă de 27 de ani, din localitate. Aceasta a plecat pe cont propriu, în noiembrie anul trecut, la muncă în Anglia şi nu a mai revenit până în prezent. În urma verificărilor a rezultat că cea în cauză urma să lucreze ca vânzător într-un magazin de cosmetice din oraşul Lester, transmite Biroul de presă al IPJ Constanţa.
În ultimii doi ani, anterior datei plecării, a mai lucrat ca vânzător în acelaşi oraş, conform datelor strânse de poliţişti de la familie şi cunoscuţi, utilizând un post telefonic prin intermediul căruia a contactat familia până la data de 2 martie 2014. Ulterior, aceasta nu a mai putut fi contactată.
 
Semnalmentele ei sunt: înălţime 1,65 metri, greutate 68 de kilograme, ten măsliniu, păr vopsit blond, lung, ondulat, faţă rotundă, ochi mari, căprui, nas subţire, lung, gură mică, buze groase, pe pulpa piciorului stâng prezintă o cicatrice de circa 10 cm urmare a unei arsuri.
 
Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu această persoană sunt rugaţi să contacteze Poliţia oraş Cernavodă sau dispeceratul IPJ Constanţa, tel. 0241.611.364, int. 20005.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii