Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:30 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gorghiu consideră că gestul lui Ponta este doar o diversiune "Aștept demisia din fruntea Guvernului"

ro

12 Jul, 2015 20:39 1467 Marime text
Retragerea lui Victor Ponta de la președinția PSD reprezintă "doar o diversiune", iar acesta ar trebui să-și dea demisia din fruntea Guvernului, pentru că afectează imaginea României, a declarat co-președintele PNL Alina Gorghiu.
"Din punctul meu de vedere, gestul d-lui Ponta este doar o diversiune menită să atenueze presiunea opiniei publice asupra domniei sale. Dacă era îngrijorat de imaginea PSD, și-ar fi dat demisia de acum o lună, de când DNA a început urmărirea penală. De fapt, domnia sa cred că doar încearcă să câștige timp. (...) Eu cred că trebuie să facă un alt gest de onoare față de români: să-și dea demisia din funcția de premier", a afirmat Gorghiu, astăzi, la postul B1 tv.
Potrivit liderului PNL, Ponta "nu afecta atât de grav imaginea României" ca șef de partid așa cum o face din funcția de prim-ministru: "Dacă Victor Ponta, așa cum scrie pe Facebook că rămânerea sa la președinția PSD creează probleme, atunci în mod logic, ca premier, atât pentru Guvern, cât și pentru România daunele sunt mult mai mari decât atât. (...) Pe mine, ca simplu cetățean, nu mă interesează ce face președintele unui partid, ci care sunt efectele guvernării și cum trăiesc în România. Haideți să nu credem că înseamnă mai mult această postare de pe Facebook decât altele, pentru că e posibil ca mâine să se sucească".
Întrebată dacă PNL ar avea un interes să preia guvernarea, co-președintele partidului a arătat că "daunele pe care un premier lipsit de legitimitate și de credibilitate le poate aduce României sunt mult prea mari".

sursa foto: Facebook
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii