Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:01 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Astăzi este o zi importantă pentru Monica Iacob-Ridzi. Judecătorii decid dacă o eliberează sau nu

ro

10 Jul, 2015 08:11 1905 Marime text
Judecătorii de la Tribunalul Ilfov trebuie să ia astăzi în discuţie cererea fostului ministru al Tineretului şi Sportului Monica Iacob-Ridzi de întrerupere a executării pedepsei de cinci ani închisoare primite în dosarul legat de organizarea Zilei Tineretului din 2009. În prezent, Ridzi se află la Spitalul Penitenciar Jilava, ea fiind transferată aici de la Penitenciarul Gherla, din cauza problemelor de sănătate.
La termenul trecut, adică în 5 iunie, magistraţii au amânat procesul, deoarece nu sosise la dosar expertiza Institutului Naţional de Medicină Legală prin care să se stabilească dacă Ridzi suferă de o boală care nu poate fi tratată în reţeaua sanitară a Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor şi care ar face imposibilă executarea imediată a pedepsei.
În urmă cu trei luni, Tiberiu Iacob-Ridzi, soţul fostului ministru, declara că motivul pentru care se cere întreruperea executării pedepsei este acela că soţia sa trebuie să efectueze o serie de investigaţii medicale care nu pot fi realizate în sistemul medical din penitenciar. El menţiona că soţia sa are mai multe probleme medicale şi o imunitate foarte scăzută.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii