Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:11 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Astăzi, concert de fanfară Militarii americani de la Mihail Kogălniceanu vă (în)cântă

ro

28 Mar, 2014 09:49 2388 Marime text
Eveniment muzical de marcă astăzi la Mihail Kogălniceanu. Localitatea constănţeană găzduieşte azi spectacolul susţinut de Formaţia Muzicală a Armatei Americane. Evenimentul este organizat primarul comunei, Ancuţa Daniela Belu, în parteneriat cu Baza Militară NATO de la Mihail Kogălniceanu şi Consiliul Local.


















Fanfara Militară, cunoscută sub numele de Kaiser, este un ansamblu muzical de alămuri cu tradiţie, dar membrii ansamblului nu se limitează doar la interpretările de tipul orchestrei simfonice.

Astfel, de la ora 18.00, Parcul Central din localitatea Mihail Kogălniceanu va răsuna o varietate de interpretări muzicale de la cea clasică, până la marşuri militare, precum şi solo-uri instrumentale ale unor piese cunoscute. Printre acestea, melodiile unor artişti ca Bon Jovi, Jhon Williams, Michael Karmen sau Puccini vor îmblânzi văzduhul comunei Mihail Kogălniceanu. Repertoriul va fi divers, incluzând piese cunoscute publicului larg. Spectacolul face parte dintr-un turneu al formaţiei, care va mai concerta şi în Bucureşti şi Braşov.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii