Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:27 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Astăzi are loc extragerea la Loteria bonurilor fiscale aferentă lunii februarie

ro

20 Mar, 2016 10:31 1361 Marime text
 
Extragerea Loteriei bonurilor fiscale pentru luna februarie 2016 are loc astăzi, la ora 19.30.
 
Fondul de premiere este de un milion de lei, sumă din care vor fi acordate cel mult 100 de premii, se arată într-un comunicat al Ministerului Finanțelor Publice (MFP).
 
„Extragerea va fi organizată în studioul TV al Loteriei Române, începând cu ora 19,30. Selecția câștigătorilor se face în două etape. Duminică, 20 martie a.c., va fi organizată prima etapă de selecție care va consta în extragerea din urne a bilelor care vor desemna ziua și valoarea bonurilor câștigătoare. După centralizarea cererilor de revendicare a premiilor, dacă numărul acestora este mai mare de 100, va fi organizată cea de-a doua extragere, pentru determinarea a maximum 100 de bonuri câștigătoare”, potrivit aceluiași comunicat.
 
Rezultatele extragerii vor fi postate pe site-ul MFP, al Agenției Naționale de Administrare Fiscală (ANAF) și al CN „Loteria Română” (CNLR) pentru o perioadă de minimum 30 de zile.
 
Cererile de revendicare pot fi depuse începând cu prima zi după efectuarea extragerii, timp de 30 de zile. Posesorii bonurilor câștigătoare trebuie să depună bonurile fiscale (în original), alături de copia actului de identitate și de o cerere, la orice administrație fiscală din structura ANAF.



Sursa foto: loteriabonurilor.com
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii