Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:58 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Aproape 100 kilograme peşte, confiscate de poliţiştii de frontieră tulceni

ro

01 Jul, 2015 10:05 923 Marime text
Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au acţionat, în ultimele 24 de ore, pe linia prevenirii şi combaterii braconajului piscicol în zona de competenţă. În data 30.06.2015, în jurul orei 05.00, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului P.F. Chilia au oprit pentru control, pe lacul Matiţa, o ambarcaţiune tip lotcă din fibră de sticlă, cu motor, în care se aflau două persoane de sex masculin.
În urma controlului au fost descoperite 91 kilograme de peşte proaspăt din speciile caras, somn şi crap, precum şi opt setci din fir textil în lungime de 498 metri, pentru care cetăţenii români P. Gavrilă de 56 de ani, şi B. Florin, de 35 de ani, nu au putut prezenta documente justificative.
Poliţiştii de frontieră au ridicat în vederea confiscării plasele de pescuit şi cantitatea de peşte care a fost predată spre valorificare unei societăţi comerciale de profil conform procedurilor legale, iar cei doi bărbaţi, domiciliaţi în judeţul Tulcea, sunt cercetaţi pentru săvârşirea infracţiunii de „pescuit comercial sau sportiv fără licenţă sau autorizaţie de pescuit”.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii