Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:26 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Apelul lui Geoană pentru sprijinirea intereselor salariaților și pensionarilor

ro

23 Aug, 2015 18:11 1281 Marime text
Mircea Geoană lansează un apel către toți oamenii de stânga din Parlament pentru sprijinirea intereselor salariaților și pensionarilor, privind Codul Fiscal, scrie b1.ro.
 
„Fac un apel ca votul nostru, al adevăraților oameni de stânga din Parlamentul României, să înceteze să mai fie o simplă formalitate. Votul din Senat și Camera Deputaților privind Codul fiscal este un adevărat test al identității noastre ca oameni politici și reprezentanți ai celor care ne-au votat pentru a le apăra interesele în astfel de momente cruciale. În forma convenită între liderii voștri și cei din dreapta eșicherului politic, Codul fiscal nu este decât o prelungire a unei filosofii fiscale și a unui model economic care, de mai bine de un deceniu, răsplătește pe cei puțini și pedepsește pe cei mulți și care perpetuează o societate a inegalităților, polarizării și excluziunii sociale.
 
Într-o deja lungă tradiție, interesele marelui capital devin ortodoxie economică, iar orice încercare de a aduce argumente în favoarea celor care își câștigă existența din muncă este ignorată aproape complet. În orice conversație legată de politică economică și fiscală, noi, oamenii politici de stânga, trebuie să fim apărătorii intereselor salariaților, pensionarilor și ai tuturor celor care trăiesc din muncă", scrie Geoană, potrivit unui comunicat de presă remis Agerpres.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii