Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:18 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

APC Uleiul de prăjit Bunica trebuie retras de pe piață

ro

13 Jun, 2014 20:04 1903 Marime text
Asociația pentru Protecția Consumatorilor (APC) a solicitat Ministerului Agriculturii, Ministerului Sănătăţii şi Autorităţii Naţionale Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor să retragă de pe piață „Untdelemnul de la Bunica pentru Prăjit”, scrie ampress.

Pe eticheta produsului, fabricat de Expur SA, scrie că untdelemnul are o rezistență la prăjit până la 6-8 utilizări repetate, datorită amestecului unic de uleiuri de floarea-soarelui.

Costel Stanciu, preşedintele Asociaţiei pentru Protecţia Consumatorilor (APC) explică că „această menţiune influenţează comportamentul de consum al majorităţii consumatorilor, constituind totodată o ameninţare la adresa sănătăţii celor care ţin cont de această recomandare”.

Potrivit ampress.ro, producătorului i-au fost aduse la cunoștință neregulile, iar acesta a replicat: „Am făcut un studiu în departamentul nostru”.

APC urmează să reclame acest aspect și la Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorului, afirmând că ar fi vorba de o practică comercială înşelătoare.

Sursă foto: www.pravaliacasei.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii