Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:47 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

​Angelina Jolie se mută cu copiii în Malibu și se lasă consolată de Johnny Depp

ro

28 Sep, 2016 12:54 3686 Marime text
La o săptămâna după ce Angelina Jolie a depus o cerere de divorț împotriva soțului ei, Brad Pitt, actrița s-a mutat cu cei șase copiii ai lor în Malibu, celebra localitate balneară de pe coasta Californiei, relatează online ziarul spaniol La Vanguardia.
 
Proprietatea se află la 50 de minute distanță cu mașina de reședința în care locuia împreună cu Brad Pitt, pe dealurile Los Feliz, din Los Angeles. Informația a fost publicată marți pe site-ul TMZ, care a dezvăluit și știrea divorțului.
 
De mai multe zile au fost văzute camioane de mutare intrând și ieșind din căminul actorilor din Los Angeles. Acum se știe unde se duceau. Potrivit TMZ, Angelina Jolie a închiriat o vilă în Malibu, pentru 95.000 de dolari pe lună. Noua reședință a actriței ocupă o suprafață de 400 de metri pătrați și are cinci camere, cinci băi, piscină, o sală de gimnastică și o grădină mare.
 
TMZ informează de asemenea că Brad Pitt a rămas închis zilele acestea în casa lor din Los Felices, devastat de cererea de divorț și de ancheta federală deschisă împotriva lui, având în vedere că FBI investighează o presupusă agresiune verbală și fizică a actorului asupra unuia dintre copiii săi. Faptele ar fi avut loc la bordul avionului privat cu care familia se întorcea din Franța la casa din Los Angeles, pe 14 septembrie.
 
Acest incident ar fi stat la baza deciziei actriței de a înainta divorțul în care solicită custodia celor șase copii, cu permis de vizită pentru Brad Pitt, deși acesta a anunțat că va lupta pentru a obține împărțirea custodiei.
 
Potrivit mass-media americane, Angelina i-ar fi blocat telefonul lui Brad Pitt pentru a evita ca actorul să o sune ori să-i trimită mesaje și acesta este total distrus de această afacere care l-a prins total nepregătit. Actrița a depus cererea la tribunal luni la închiderea programului. Potrivit mass-media, actorul în vârstă de 52 de ani este "total devastat și distrus" pentru că nu a crezut că amenințarea divorțului va fi definitivă, deși anterior au existat avertismente. Potrivit presei, Brad Pitt dorea să-și salveze căsnicia și era dispus să facă "totul" pentru aceasta.
 
Pe de altă parte, un presupus apropiat al actriței a declarat ziarului britanic The Sun că Angelina s-a apropiat foarte mult de Johnny Depp, cu care s-a împrietenit pe platouri la filmul "The Tourist", pentru a-l face confident și a-i împărtăși momentele dificile prin care trece. "Ei vorbeau deja foarte mult când Amber Heard a început divorțul împotriva lui Johnny', a precizat sursa.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii