Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:12 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ambasadorul SUA la Bucureşti spune că solidaritatea românilor după tragedia din Colectiv l-a inspirat

ro

26 Nov, 2015 12:55 885 Marime text
Ambasadorul SUA la Bucureşti, Hans Klemm, a spus, astăzi, că a fost inspirat de solidaritatea românilor după tragedia din clubul Colectiv şi că solidaritatea, spiritul civic şi dorinţa de a-i ajuta pe ceilalţi este esenţa Zilei Recunoştinţei, sărbătorită de americani.
"După recenta tragedie din clubul Colectiv, zeci de mii de români şi-au unit eforturile şi şi-au folosit energia, talentele şi timpul pentru a-şi ajuta semenii. Prin acţiunile voastre de la începutul lunii noiembrie, m-aţi inspirat pe mine şi pe mulţi alţi membri ai comunităţii internaţionale", a arătat Klemm, într-un mesaj transmis de Ziua Recunoştinţei.
Diplomatul american a precizat că sărbătoreşte Ziua Recunoştinţei în România anul acesta, unde se simte ca acasă şi că solidaritatea, spirirul civic şi dorinţa de a-i ajuta pe ceilalţi este esenţa sărbătorii americane.
"Tocmai solidaritatea, spiritul civic şi dorinţa de a-i ajuta pe ceilalţi constituie esenţa sărbătorii Recunoştinţei. Deşi anul acesta de Ziua Recunoştinţei mă aflu în România, nu în SUA, mă simt ca acasă. Eu şi soţia mea, Mari, vă dorim vouă şi celor dragi o zi a Recunoştinţei plină de bucurie şi de sănătate", a mai spus Hans Klemm.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii