Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:56 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Alina Gorghiu „Am încredere că parlamentarii din arcul guvernamental pot să fie responsabili”

ro

11 Jun, 2015 22:25 1509 Marime text
 
Copreședintele PNL Alina Gorghiu și-a exprimat astăzi, în contextul votului la moțiunea de cenzură, încrederea că parlamentarii care reprezintă coaliția de guvernare pot fi responsabili, apreciind că vor fi câțiva dintre aceștia care „vor refuza să aibă statutul de oi", informează Agerpres.

„Sunt câțiva din arcul guvernamental care vor refuza să aibă statutul de oi. Acum patru ani de zile, premierul Ponta, la moțiunea din 2011, făcea un apel la parlamentarii puterii de atunci, care refuzau să-și exercite dreptul de vot și le spunea să nu mai stea ca oile în staul. (...) Am încredere că parlamentarii din arcul guvernamental pot să fie responsabili. Un om care va sta în băncuțe sfidează ideea de drept de vot", a declarat Gorghiu, la Digi 24.

Ea a arătat că dacă moțiunea va trece, victoria nu va fi a PNL, ci a acelor care și-au exercitat dreptul de vot "în absolut orice circumstanță".

„Fac apel la buna credință a celor care înțeleg demersul nostru și fac apel la decență în politică. Un om care va sta în băncuță, sfidează ideea de drept de vot. (...) Pot să piardă puterea, dar pot să câștige respectul românilor. Pot să renunțe la un premier, dar ar putea să-și recâștige partidul. (...) Nu știu dacă o moțiune de cenzură și o majoritate în favoarea moțiunii de cenzură înseamnă automat un guvern al Partidului Național Liberal", a mai spus Alina Gorghiu.



Sursa: Agerpres
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii