Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:05 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Alexandru Bajdechi "Radu Mazăre reprezintă un exemplu de persoană care încalcă legea"

ro

04 Feb, 2015 13:09 5606 Marime text
Radu Mazăre, şeful administraţiei publice locale constănţene a făcut azi mai multe comentarii dure la adresa lui Alexandru Bajdechi, fostul preşedinte al Consiliului Judeţean al Elevilor Constanţa, acum student la Drept în Bucureşti.
 
Mazăre a declarat că Bajdechi este un copil de bani gata, care de la vârsta de 18 ani conduce un autoturism Audi A6 şi ai cărui părinţi deţin restaurantul Integra din Constanţa.
 
Totodată, Mazăre a ţinut să sublinieze că Alexandru Bajdechi ar avea anumite interese pentru care îl critică public pe primar, dar şi că ar fi apropiat de “alţi competitori”. Iar aici Mazăre a menţionat PDL-ul şi PMP-ul.

Contactat de redacţia cotidianului ZIUA de Constanţa, Alexandru Bajdechi a declarat:

"Eu apăr legea şi statul de drept. Din păcate, Radu Mazăre nu înţelege aceste noţiuni şi este foarte grav. Nu conduc niciun Audi A6. Nu sunt membru în niciun partid şi nici apropiat mai mult de unul decât de altul. Am primit oferte inclusiv de la PSD, dar le-am respins pe toate. După ce termin facultatea vreau să dau la Magistratură, iar în acest moment Radu Mazăre reprezintă un exemplu de persoană care încalcă legea fără simţ de răspundere. Nu sunt interesat de funcţii politice".
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Doris 04 Feb, 2015 15:05 Felicitari, Alexandru! Ne-ai trezit pe toti din starea de latenta in care eram intrati cu totii...Te sustin in demiterea lui Mazare! ne-am saturat cu totii de el!