Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:52 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Află dacă ești plătit corect! Aplicația care îți spune ce salariu meriți

ro

23 Oct, 2016 09:05 2447 Marime text
Pentru cei care se întreabă deseori dacă nu cumva ar merită un salariu mai mare, există o aplicație care le poate răspunde cu mare acuratețe.
 
Compania Glassdoor a inventat o platformă și o aplicație de mobil prin care oricine poate vedea ce salariu ar trebui să aibă, în funcție de pregătirea pe care o are, scrie Mashable, citat de yoda.ro.
 
Aplicația se numește Know Your Worth (Află-ți Valorea) și este foarte ușor de folosit. Trebuie introduse mai multe date: numele angajatorului, orașul, denumirea funcției, anii de experiență, studiile și venitul actual.


 
Salariul meritat, care ține cont de toți acești factori individuali, este actualizat săptămânal, conform cererii și ofertei de pe piață muncii. De aceea, este posibil că un utilizator să obțină rezultate diferite, dacă folosește aplicația la interval de câteva săptămâni.
 
De asemenea, trebuie menționat că deocamdată aplicația nu ține cont de bonusurile oferite angajaților, ci numai de salariu.
 
Cu ajutorul aplicației Know Your Worth, oricine poate află dacă, în realitate, este plătit mai mult sau mai puțin decât valoarea să pe piață muncii. Iar această informație poate fi foarte utilă la negocierea sau renegocierea salariului.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii