Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:13 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Adrian Zglobiu „A fost un gest spontan și irezistibil”

ro

26 May, 2014 20:15 2188 Marime text
Intrat în direct la România Tv, Adrian Zglobiu a declarat că nu l-a plătit nimeni și nu i-a sugerat nimeni să recurgă la gestul reprobabil de a-l scuipa pe președintele Traian Băsescu.
 
„A fost un gest spontan. M-am trezit lângă el (n.r. lângă președinte). Am vrut să intru pe bric. Au dat drumul la niște fete să intre și așteptam să intru și eu și m-am trezit cu domnul președinte lângă mine. Regret ce am făcut, da... A fost spontan și irezistibil. Am păcătuit și am făcut păcatul de a nu rezista. Este posibil să mă înorc în aceeași celulă, cu aceiași colegi”, a declarat Adrian Zglobiu, mărturisind că este conștient că l-ar putea aștepta trei-patru ani de închisoare.

Dacă ar avea ocazia să se întâlnească cu președintele, Adrian Zglobiu i-ar spune următoarele: „I-aș spune domnului președinte că îmi cer iertare. A fost o răbufnire de moment pe care o regret foarte mult”.

Întrebat ce legătura are sora sa cu președintele Traian Băsescu, Zglobiu a răspuns: „Am o soră foarte bolnavă care este pe moarte. Nu mai comentez”.

Zglobiu a spus că cel mai recent loc de muncă l-a avut în urmă cu doi luni. Este vorba de un post de electrician naval în Portul Constanța, care a fost disponibilizat.

Adrian Zglobiu a mai declarat că a fost amenințat cu moartea în arestul IPJ Constanța. Cei care l-au amenințat sunt colegii de celulă pe care i-a avut în noaptea pe care a petrecut-o în pușcărie.

„Am fost amenințat și cu moartea. Dacă ajungi la Poarta Albă, bagă cuțitul în tine. Am fost amenințat cu violul dacă nu spun că Radu Mazăre m-a pus să-l scuip pe Traian Băsescu. Mi-au spus că dacă spun asta, scap de plângerea penală și de orice”, a menționat Adrian Zglobiu la România Tv.
Într-un interviu acordat România Tv, Radu Mazăre a afirmat că înțelege drama prin care trece atacatorul lui Traian Băsescu. „Cred în stare anumiți procurori să facă astfel de amenințări”, a declarat primarul Constanței, Radu Mazăre. De asemenea, acesta a spus că ar vrea să-l ajute cu un avocat pe bărbat, dat fiind că acesta nu are posibilități materiale, dar că se mai gândește dacă va face un asemenea gest pentru ca el să nu fie interpretat greșit. Edilul a mărturisit că nu-l cunoște pe băiat.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii