Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:31 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Actrița Angelina Jolie și-a afișat cele trei noi tatuaje (video)

ro

09 Feb, 2016 19:08 3979 Marime text
 
Actrița Angelina Jolie filmează în Cambodgia pentru pelicula ''First They Killed My Father''. Ea a fost văzută ieri în public având trei tatuaje noi, ușor vizibile, scrie UPI.com, citând revista People.
 
Cele trei noi tatuaje, care acoperă partea de sus a spatelui vedetei, sunt realizate în stilul yantra, o formă tradițională de artă budistă pe piele. Surse anonime au declarat în revista People că cele trei tatuaje reprezintă binecuvântări budiste pentru pace, dragoste și viață prosperă.
 
Tatuajele yantra sunt forme geometrice complicate, fiind realizate în special de călugări budiști. Actrița de 40 de ani avea deja mai multe tatuaje, printre care un tigru, realizat de artistul thailandez Sampong Kanphai.
 
În prezent actrița este implicată în ecranizarea, pentru Netflix, a cărții ''First They Killed My Father'' a scriitorului Loung Ung. Fiul actriței, Maddox, care a fost adoptat din Cambodgia, lucrează și el pentru această peliculă, deși actrița a declarat recent la emisiunea ''Today'' că speră ca niciunul din copiii săi să nu devină actor.
 
Filmul de animație ”Kung Fu Panda 3”, ale cărui personaje au vocea actorilor Jack Black, Angelina Jolie și Dustin Hoffman, conduce pentru a doua săptămână consecutiv în box office-ul nord-american, având per total 69 de milioane de dolari în cele două săptămâni de la lansare, potrivit datelor Exhibitor Relations preluate de AFP.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii