Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:55 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Actorul John Stamos s-a internat pentru a-şi trata dependenţele

ro

11 Jul, 2015 20:26 909 Marime text
Actorul american John Stamos s-a internat într-o clinică specializată în tratarea dependenţelor de alcool şi droguri, după ce a fost arestat, în iunie, pentru conducere sub influenţa unor astfel de substanţe, informează variety.com. Potrivit revistei People, actorul s-a internat singur în această clinică, după incidentul petrecut în luna iunie. Pe 12 iunie, Stamos a fost arestat după ce a fost surprins de poliţişti în timp ce îşi conducea automobilul prin cartierul Beverly Hills, din Los Angeles, fiind sub influenţa alcoolului sau a drogurilor.
John Stamos, în vârstă de 51 de ani, a fost oprit de un echipaj de poliţie după ce mai mulţi oameni au raportat la Poliţia din Beverly Hills că un bărbat, care părea a fi în stare de ebrietate, conducea o maşină. Actorul a fost reţinut şi dus la un spital din zonă, pentru a primi tratament corespunzător, iar poliţiştii au refuzat să ofere mai multe informaţii în legătură cu acest caz.
Actorul John Stamos a devenit celebru după ce a interpretat rolul Jesse în serialul "Casă plină/ Full House", din 1990, în care a jucat alături de gemenele Mary-Kate şi Ashley Olsen.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii