Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:16 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Noaptea trecută Accidentele au dat bătaie de cap poliţiştilor rutieri

ro

29 May, 2015 07:48 1536 Marime text
 
Un bărbat de 59 de ani, aflat la volanul unui autoturism marca Skoda Fabia, a manevrat, aseară autoturismul cu spatele pe aleea de acces S.C. Coliso Pan S.R.L., moment în care a lovit cu maşina un bărbat de 67 de ani, din Constanţa. Victima a fost accidentată uşor, după cum  susţin poliţiştii de la Serviciul Rutier.
La doar câteva minute după acest incident rutier, o femeie de 70 de ani, din Constanţa, aflată la volanul unui autoturism marca Opel Astra pe DC 86, conducea dinspre Năvodari către Constanţa. La un moment dat, ajungând în sensul giratoriu de la intersecţia cu str. E9, din cauza neatenţiei, a lovit cu roata stângă faţă bordura de la sensul giratoriu, după care se răstoarnă cu autoturismul.  Din fericire, după cum spun poliţiştii rutieri, femeia nu a fost rănită foarte grav.
De asemenea, un bărbat de 27 de ani, din Cuza Vodă,  a condus autoturismul marca Dacia Logan pe b-dul Mamaia, din direcţia str. Răchitaşi către staţiunea Mamaia, şi, ajungând la intersecţia cu str. Soveja, a virat stânga către City Park, moment în care a intrat în coliziune cu o maşină Opel Astra, condusă de un bărbat de 21 de ani, din Agigea. Accidentul acesta a avut drept rezultat vătămarea corporală a unui tânăr de 22 de ani, pasager în autoturismul Opel Astra.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii