Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:22 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE - Ce spun oamenii legii O maşină a căzut în gol, în valea portului, pe strada Traian. Trei răniţi (galerie foto)

ro

12 Nov, 2014 14:07 3342 Marime text
Un accident rutier a avut loc în urmă cu puţin timp pe strada Traian din municipiul Constanţa. Din primele date, poliţişti rutier au fost sesizaţi prin apel al numărul unic de urgenţă 112. Potrivit oamenilor legii, două persoane au fost rănite. Două echipaje medicale s-au deplasat la locul incidentului. Vom reveni cu amănunte.

UPDATE, ora 14.09
Din câte se pare este vorba despre o maşină răsturnată. Potrivit primelor date, victimele nu au suferit răni grave.

UPDATE, ora 15.00
Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Rutiere Constanţa, o femeie care se afla la volanul autoturismului a ieşit din parcarea unui bloc, a acroşat un biciclist, a traversat strada Traian şi a căzut câţiva metri în gol. Conducătoarea auto, un alt pasager aflat în autoturism şi biciclistul au fost transportaţi la spital cu răni uşoare. Niciuna dintre victime nu consumase alcool.

UPDATE. Comunicatul Poliţiei Rutiere Constanţa, ora 15.34
Potrivit poliţiştilor rutieri, astăzi, la ora 13.48, o femeie de 51 ani din Constanţa a condus un autoturism marca Honda Civic în parcarea blocului A6, a pătruns în strada Traian fără ca să se asigure, nu a acordat prioritate şi a intrat în coliziune cu o bicicletă condusă de un bărbat de 32 ani din Valu lui Traian. Bărbatul circula pe strada Traian din direcţia Gară către Consiliul Judeţean, din dreapta conducătorului auto. După coliziunea cu biciclistul, conducătoarea auto traversează strada Traian şi cade aproximativ 10 m pe valea portului.
 
În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a lui şoferiţei, a biciclistului, dar şi a unui bărbat de 57 ani din Constanţa, pasager pe locul din dreapta-faţă al autoturismului Honda.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii