Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:06 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident rutier pe o stradă din municipiul Galați. Un copil de 7 ani din Tulcea a fost rănit. Cum s-a petrecut accidentul

ro

08 Feb, 2018 15:12 1381 Marime text
Un accident rutier a avut loc ieri după amiază pe o stradă din municipiul Galați. Un copil de doar 7 ani din Tulcea a fost lovit de o mașină în timp ce încerca să traverseze strada prin loc nepermis. 

Potrivit IPJ Galați, la data de 07 februarie a.c., polițiștii din cadrul Biroului Rutier Galați au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier, în localitate, soldat cu rănirea unui copil. 
 
Evenimentul rutier s-a petrecut în jurul orei 15.30 când o femeie în vârstă de 32 ani, din municipiul Galați a condus autoturismul pe strada Stelei, dinspre strada Rizer către Bulevardul George Coșbuc și, în dreptul imobilului cu numărul 53 a surprins și accidentat un copil în vârstă de 7 ani, din municipiul Tulcea, care traversa strada neregulamentar, prin loc nemarcat.

”Victima a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale” - au mai precizat reprezentanții IPJ Galați. 

Sursa foto cu rol ilustrativ: ZIUA de Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii