Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:13 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE 4. Două victime au avut nevoie de descarcerare Accident rutier la ieşire din Constanţa. Trei maşini implicate

ro

06 Oct, 2015 13:35 2045 Marime text
Polițiștii Serviciului Rutier Constanța au fost solicitaţi, în urmă cu câteva minute, la ieşire din Constanţa spre Valu lui Traian. Din primele informaţii, au fost implicate într-un accident rutier trei maşini, o persoană ar fi rănită.

UPDATE 4, ora 15.19

Potrivit Serviciului Rutier, în jurul orei 13.22, un bărbat de 54 de ani, din municipiul Târgovişte, judeţul Dâmboviţa, a condus un autoturism pe DN3, banda 1, dinspre municipiul Constanţa către Valu lui Traian. Ajungând la km 253+300m, acesta a efectuat manevra de întoarcere neregulamentară, fără a se asigura suficient şi a intrat în coliziune cu un alt autoturism, care circula în aceeaşi direcţie de mers, pe banda nr. 2, fiind condus de un constănţean, în vârstă de 20 de ani.
 
După impact, primul autoturism a intrat în coliziune cu un al treilea autovehicul, care circula în aceeaşi direcţie de mers, în spatele celui de-al doilea vehicul menţionat, fiind condus tot de un bărbat de 47 de ani, din localitatea Valu lui Traian.

UPDATE 3, ora 15.00

Medicii de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă au declarat că la faţa locului s-au deplasat patru ambulanţe. Cinci victime au fost transportate la spital. Dintre acestea, două au avut nevoie de descarcerare. S-a constatat că au suferit fracturi deschide de femur. Cu privire la celelalte trei persoane transportate la spital, acestea au suferit răni uşoare.

UPDATE 2, ora 14.33

Potrivit reprezentanților ISU „Dobrogea” Constanța, două persoane au fost încarcerate. În total au existat cinci victime, care au fost transportate la spital. 

UPDATE 1, ora 14.09
 
Şi pompierii de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea au fost solicitaţi să intervină la locul accidentului, pentru descarcerarea unei persoane.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii