Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:27 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A murit fostul arbitru Selatin Veli, din Cumpăna. Avea numai 53 de ani! Moment de reculegere la meciuri

ro

24 Mar, 2016 22:00 4367 Marime text
Fostul arbitru şi observator de fotbal Selatin Veli, din Cumpăna, s-a stins astăzi din viaţă, pierzând bătălia cu o boală incurabilă. Selatin Veli avea numai 53 de ani. Înmormântarea va avea loc mâine, la ora 12.00, la Cimitirul Musulman din Cumpăna. Asociaţia Judeţeană de Fotbal Constanţa şi Comisia de Arbitri constănţeană deplâng moartea lui Selatin Veli şi transmit sincere condoleanţe familiei îndoliate.

„Asociaţia Judeţeană de Fotbal Constanţa şi Comisia Judeţeană de Arbitri anunţă cu regret încetarea din viaţă a fostului arbitru Veli Selatin. A fost arbitru în cadrul CJA Constanţa începând cu anul 1986, cu peste 1.000 de jocuri pe plan local. După încetarea activităţii de arbitru, în anul 2010, a activat ca observator de arbitri. Cei care l-au cunoscut îi pot aduce un ultim omagiu vineri, 25.03.2016, ora 12.00, când va avea loc înmormântarea, la Cimitirul Musulman din localitatea Cumpăna. Sincere condoleanţe familiei!“, este mesajul AJF Constanţa.

Totodată, forul fotbalistic local a anunţat că, la jocurile de fotbal organizate de AJF în acest weekend în judeţul Constanţa, arbitrii şi observatorii vor solicita echipelor să ţină un moment de reculegere în memoria celui ce a fost Selatin Veli.

 Sursa foto: sptfm.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii