Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:32 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A murit cel ce a compus-o Ascultă melodia. Ai dansat şi tu pe ritmurile ei

ro

04 Jan, 2014 12:26 2544 Marime text
Nu există petrecere sau nuntă la care să te duci, iar DJ-ul să nu pună un mixaj în care este inclusă şi melodia superbă, ritmată, ce încinge ringul de dans. Autorul şi interpretul acesteia, Phil Everly, care a facut parte din trupa de rock'n'roll Everly Brothers, a murit vineri, la un spital din Burbank, California, la 74 de ani.
"Wake up little" Susie este melodia care cu siguranţă îţi aduce aminte de petrecerile, nunţile şi botezurile la care ai fost şi care ţi-a făcut picioarele să nu se mai oprească pe ringul de dans. Unul dintre cei care au interpretat această piesă, Phil Everly, fost component al trupei Everly Brothers, s-a stins din viaţă vineri, la vârsta de 74 de ani.
Artistul a murit la spitalul Providence St. Joseph Medical Center din Burbank, California, unde fusese internat urma unor complicaţii apărute din cauza unei boli pulmonare obstructive cronice.
Phil Everly s-a născut pe 19 ianuarie 1939, în Chicago. La sfârşitul anilor 1950 şi începutul anilor 60, Phil Everly şi fratele lui, Don, au devenit printre cei mai cunoscuţi artişti.

Sursa: libertatea.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii