Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:40 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A fost ucis cu 29 de lovituri de cuțit!

ro

07 Oct, 2015 00:57 1297 Marime text
Final teribil pentru un bărbat din judeţul Galaţi. Acesta a fost ucis şi apoi aruncat într-un râu. Cadavrul a fost zărit de un trecător care a sunat imediat la numărul unic de urgență 112. Echipajele Serviciului Judeţean de Ambulanţă Galaţi au constatat că victima prezenta urme de violenţă la nivelul extremităţii craniene. Pompierii și medicii sosiți la fața locului nu au mai putut face nimic pentru a salva viața bărbatului.
 
Bărbatul (Gheorge Păun) avea 52 de ani și, din primele cercetări ale oamenilor legii, a fost ucis prin înjunghiere și apoi aruncat în apă. Totul s-a petrecut la marginea orașului Târgu Bujor. Polițiștii și procurorii criminaliști au deschis un dosar penal pentru omor după ce, la necropsie, s-a stabilit că bărbatul a avut o moarte violentă, fiind ucis cu nu mai puțin de 29 de lovituri de cuțit, unele dintre acestea şi în zone vitale. Bărbatul avea şi urme de arsuri pe faţă, este posibil să i se fi aplicat o substanţă în vederea mutilării şi identificării cu mai multă dificultate a acestuia.
 
Din nefericire, criminalul este încă în libertate, însă anchetatorii au format deja un cerc de suspecți. Rudele cred că acesta a fost ucis de nişte ciobani la stâna cărora victima muncise până de curând.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii