Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:56 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE 2. Ce au declarat aspiranţii PNL Constanţa depune listele de candidaţi la BEJ

ro

27 Oct, 2016 10:36 2382 Marime text
PNL Constanţa şi-a depus, astăzi, candidaturile la Biroul Electoral Judeţean Constanţa. Toţi candidaţii care vizează un loc de parlamentar la alegerile din 11 decembrie au fost prezenţi astăzi la BEJ. 

UPDATE 1, ora 10.44

Candidaturile au fost depuse.


 

„Ne-am orientat cu colegii care se regăsesc le locurile eligibile la Parlamentarele 2016, o echipă de profesionişti, oameni care ne vor prezenta cu cinste şi onoare. După patru ani la ora bilanţului a fost cea mai buna echipă trimisa de PNL Constanţa României. Patru locuri deputat şi două de senator. Poate chiar şase cu trei. La alegerile parlamentare vom câştiga. Avem cea mai bună echipă, cei mai buni parlamentari, oameni oneşti şi cinstiţi“, a spus Gheorghe Dragomir.

                 
UPDATE 2, ora 10.59

„Vă spun că pentru mine e ceva inedit. Este un sfârşit în momentul acesta, noi la Constanţa am definitivat lista de deputaţi şi senatori. Nu putem să-i satisfacem pe toţi. E începutul unei campanii in care noi vom demonstra că merităm să fim în Parlamentul României. Mergeţi la vot! Rupeţi-vă din timpul vostru, mergeţi o dată la 4 ani şi exercitaţi-vă votul. Unificarea legislaţiei în domeniul maritim e un proiect pe care-l susţin. Nu mă gândeam să candidez la parlamentare acum câteva luni, eram foarte prins în competiţia locală. Dar a trebuit să iau în considerare această variantă. “, a declarat Vergil Chiţac.

 
Bogdan Huţucă, fostul prefect al judeţului Constanţa, este primul pe listă la Camera Deputaţilor.
 

„Ceea ce cred că m-a făcut să mă decid să candidez este politica fiscală a României. Să elaborezi acte normative e un proces interesant. Când vorbeşti de promovarea actelor normative, simţi interferenţa politicului. Împreună cu colegii mei am promovat peste 100 de acte normative. Lucrurile pot fi altfel, vreau să fac apel la experienţa mea din aceşti ani. Am înţeles cum funcţionează Guvernul României din poziţiile pe care le-am ocupat de-a lungul anilor şi am atuuri multe“, a spus Bogdan Huţucă.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii