Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:33 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoral TV S-a mai deschis un club al pensionarilor în Murfatlar

ro

11 Dec, 2013 13:27 2132 Marime text
Vârstnicii din Murfatlar au un nou club în care să își defășoare activitățile. Inființiat la inițiativa primarului, spațiul dedicat pensionarilor din localitate găzduiește zilnic concursuri de table, șah sau rummy. Amplasat lângă Primăria Murfatlar, clubul pensionarilor a fost luat cu asalt de vârstnici încă din ziua inaugurării. Acesta este cel de-al doilea club al pensionarilor, în Murfatlar. Aici, bătrânii pot servi băuturi calde și răcoritoare, pot discuta și pot organiza jocuri de societate.
 
“Acesta a fost și obiectivul meu, ca de sărbători, pensionarii orașului Murfatlar să beneficieze de acest spațiu destinat în exclusivitate lor. Sunt jocuri de șah, table, rummy, au cafea, au apă, au sucuri, au televizor să poată vedea emisiunile preferate sau meciurile de fotbal. Eu zic că am acoperit toate nevoile dumnealor”, a declarat Valentin Saghiu, primarul localității Murfatlar.
 
“Noi suntem și jucători de table, de șah și vreau să vă spun că a făcut un lucru foarte bun”, a spus un pensionar.
 
“Este un punct de recreere pentru pensionari. E binevenit”, a spus un altul.
 
“Ne bucurăm că s-a realizat”, a mai spus încântat un alt pensionar.
Impresionat de interesul crescut al pensionarilor pentru aceste cluburi, primarul orașului Murfatlar și-a propus să amenajeze încă trei astfel de locaţii.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii