Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:02 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoral Tv Poliţist lovit de un vitezoman

ro

20 Oct, 2013 19:05 2083 Marime text
Zona Industrială a municipiului Constanța este considerată pistă de întreceri pentru șoferii amatori de viteză. Din acest motiv, poliţiştii au organizat, sâmbătă noapte, o acţiune de verificare. La numai câteva minute de la sosirea echipajului, doi șoferi au fost trași pe dreapta din cauza vitezei. Cel de-al treilea nu a mai apucat să oprească şi a lovit un poliţist.

“În zona Industrială erau oprite două mașini pentru controale de rutină. Mașina care a fost implicată în accident se îndrepta cu viteză mare, iar polițistul a făcut semn regulamentar de oprire și conducătorul auto a încercat probabil să-l evite și l-a lovit din plin. Motivația șoferului este că l-a văzut prea târziu.” a afirmat comisarul-șef Adrian Rapotan, adjunct în cadrul IPJ Constanța
Polițistul a suferit multiple contuzii.

“Am primit o solicitare pentru un polițist care a fost agresat. La locul faptei a fost trimis un echipaj medical care a găsit un politest, victima unui accident rutier, cu multiple contuzii. A fost transportat la spital, pacientul fiind cooperant, stabil din punct de vedere hemodinamic și respirator.” a spus medicul Aura Broască.

Șoferul responsabil de producerea accidentului avea permis de conducere de doi ani. Acum, tânărul este cercetat pentru vătămare corporală și depășirea vitezei impuse de lege.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii