Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:02 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoral Tv Pași ...către modernitate

ro

23 Sep, 2014 19:02 2095 Marime text
Livrarea microbuzelor pentru transport elevi, constinuă către județul Constanța. Primarii din localitățile Corbu, Deleni, Dobromir și Chirnogeni, au primit cheile pentru noile mijloace de transport. În curând copiii vor fi transportați către instituțiile de învățământ în condiții mai bune.
Deși cursurile au început de aproximativ două săptămâni, Guvernul continuă livrarea microbuzelor pentru transport elevi. În curând, elevii din Corbu, Deleni, Dobromir și Chirnogeni ,vor ajunge în siguranță la școală.
“Am avut un microbuz școlar din 2009, dar la ora aceasta este stricat și, în aceste condiții, am fost nevoiți să închiriem un microbuz ca să putem să ducem copiii la cursuri. Să sperăm că, de acum încolo, ne vom descurca mai bine. Vom transporta cu noul microbuz copiii de la clasa a II-a până la clasa a VIII-a”, ne-a declarat Gheorghe Manta, primarul comunei Chirnogeni.
„Atât copiii cât și profesorii să se poată folosi de el și să ajungă în condiții mai civilizate și mai repede la școală. De multe ori puneam copiii peste capacitatea microbuzului, pentru a ajunge la școală”, ne-a spus Eugen Iliescu, primarul comunei Dobromir.
Cheile noilor mijloace de transport au fost înmânate de reprezentanții autorității județene.
„Astăzi ne-au mai venit patru microbuze. Pe măsură ce vor sosi, noi le vom înmâna a doua zi primarilor pentru că școala deja a început. Nu este acoperit tot necesarul, dar măcar cei care le-au primit vor putea asigura transportul copiilor către școală”, a afirmat Cristinel Dragomir, președinte interimar al Consiliului Județean Constanța.
Deficitul de microbuze pentru transport elevi se resimte încă în foarte multe localități din România.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii