Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:40 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoral Tv Lucrări de amploare la Cernavodă

ro

26 Sep, 2014 20:03 2025 Marime text
SC RAJA SA desfăşoară în această perioadă în Cernavodă un amplu proiect care vizează aducţiunea de apă extrasă de la o adâncime de 300 de metri din zona Medgidia până în Cernavodă, printr-o conductă cu o lungime de peste 20 de kilometri. Muncitorii lucrează la foc continuu pentru a finaliza cât mai repede proiectul.
 
Conductele principale au ajuns deja în localitate, iar în prezent se desfășoară lucrări de racordare a sistemului de aducţiune, la reţeaua de distribuţie a apei potabile a oraşului.
 
“S-a montat un by-pass cu două regulatoare pentru instalația nouă de apă, conducta de aducțiune Medgidia – Cernavodă. Lucrarea este finalizată în proporție de 70%”, ne-a declarat Alin Vorsad, inginer șef.
 
Executarea acestei lucrări de amploare implică şi reducerea sau întreruperea alimentării cu apă în zona centrală din Cernavodă.
 
“Ne cerem scuze pentru eventualele disfuncționalități sau situații în care livrăm apa cu presiune scăzută, dar este un lucru foarte bun pentru viitorul alimentării cu apă a orașului Cernavodă, având în vedere calitatea deosebită a apei care va fi livrată prin această conductă”, a afirmat Ivan Petrică Șef Centru Zonal Vest în cadrul SC RAJA SA.
 
Finalizarea acestor proceduri este programată la începutul anului 2015. Tot atunci vor fi racordate gratuit 400 de gospodării, din zonele limitrofe ale oraşului la reţeaua de canalizare.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii